Poslovni partnerji: Arctiko, Asonic, Atos, Erlab,  Famos, GIMA, Herco, Hupfer, Melag, Nüve, Renosem. Nudimo tudi medicinsko opremo drugih proizvajalcev.

 

Arctiko

HLADILNA IN ZAMRZOVALNA TEHNIKA

Podjetje je februarja 2002 ustanovil g. Lars Ole Jensen, ki podjetje vodi še danes, ko ima podjetje tovarne na Danskem, v Evropi in Aziji, podružnico v ZDA in v Indiji.

Podjetje je v preteklih letih doživelo izjemno rast, saj je iz komajda 2 zaposlenih v letu 2004 zrastlo v podjetje ima danes 165 zaposlenih z dodatnega 20 zaposlenega pisarniškega osebja v glavni pisarni v Esbjergu na Danskem.

Preberi več


Asonic

ULTRAZVOČNE KOPELI 

ASonic – zanesljiva in učinkovita ultrazvočna tehnologija. Odstranjevanje nečistoč iz površine trdnih predmetov s kavitacijo. Hitro in učinkovito čiščenje za nizko ceno. Profesionalna, varna, preprosta uporaba za vse, ki zahtevajo brezhibne higienske standarde – bolnišnice, klinike, zdravstveni domovi, zobozdravstvene ordinacije in farmacevtska industrija.

Preberi več


AT-OS

DEZINFEKCIJSKE TEHNOLOGIJE

AT-OS je visoko specializirano mednarodno podjetje za oblikovanje in proizvodnjo pralnih in dezinfekcijskih strojev za medicino, pohištva in opreme iz nerjavnih jekel za operacijske sobe in CSSD.  Z več kot 50 letnimi izkušnjami na mednarodnih trgih podjetje predstavlja trdno garancijo za profesionalnost izdelkov in inovativnost na področju.

Podjetje se osredotoča izključno na segmente, ki zahtevajo brezhibne higienske standarde in je v prvi vrsti dobavitelj bolnišnicam, klinikam, zdravstvenim domovom, zobozdravstvenim ordinacijam in farmacevtski industriji.

Preberi več


Erlab

FILTRACIJSKE TEHNOLOGIJE IN ZAŠČITA

Erlab je prepoznavno vodilno podjetje na področju filtracijskih tehnologij in zaščite laboratorijskega osebja od leta 1968. Od samega začetka se podjetje osredotoča na raziskave, oblikovanje, razvoj in izdelavo vzdržljivih varnostnih rešitev, s ciljem ponuditi uporabnikom najboljše rešitve v smislu zaščite pred inhalacijo kemikalij v laboratorijih.

Z svojo mednarodno prisotnostjo ter močnimi raziskovalnimi in razvojnimi aktivnostmi podjetje nudi napredne filtracijske tehnologije za  kemijsko, farmacevtsko, kozmetično in živilsko-predelovalno industrijo, kot seveda tudi medicinsko stroko in akademske trge.

Preberi več


Famos

KOMPETENCE V CSSD

Famos je proizvajalec opreme, dodatkov in potrošnega materijala za t.i. CSSD, torej za oddelke in službe centralne sterilizacije. Preko mreže distributorjev je podjetje prisotno v več kot 50 državah po svetu.

Famos je bil ustanovljen leta 1946 in je specializiran za proizvodnjo opreme za toplotno plombiranje, dodatno pa proizvaja produkte kot so ultrazvočne kopeli, kovinska INOX oprema in vozički ter drugo laboratorijsko pohištvo.

Preberi več


GIMA

MEDICINSKI IZDELKI

Gima je vodilno italijansko podjetje z več 87 leti izkušenj na medicinskem področju, preko zastopnikov in distributorjev pa je prisotno v več kot 45 državah po svetu.

Podjetje je bilo ustanovljeno 1926 kot proizvajalec kovinskih in steklenih injekcijskih igel. Čez desetletja je podjetje večkrat spremenilo svojo dejavnost, vendar je vedno ostajalo zvesto medicinskemu področju.

Preberi več


Herco

OPREMA ZA TRETIRANJE VODE

Od ustanovitve v letu 1947 vse do danes je podjetje Herco sinonim za opremo namenjeno tretiranju vode, s poudarkom na membranskih tehnologijah kot glavni kompetenci podjetja. Fleksibilen proizvodni oddelek podjetju omogoča, da zadostijo posebnim zahtevam kupcev, od proizvodnje ene same enote do serijske proizvodnje zahtevanih izdelkov.

Preberi več


Hupfer

SPECIALISTI V LOGISTIKI STERILNE OPREME

Hupfer že več kot 140 let proizvaja uporabnikom prijazne produkte in sisteme na mednarodnih trgih. Temelje podjetja je leta 1870 položil Julius Hupfer, podjetje pa se je takrat koncentriralo izključno na procesiranje žic.

Podjetje je nenehno rastlo in se skozi desetletja uspešno specializiralo v treh večjih poslovnih področjih in sicer catering opremi, medicinski opremi in tehnologiji predelave žic. Mednarodni sprejem HUPFER® znamke je rezultiral v vzpostavitvi podružnic in agencij v več kot 20 državah po svetu, od 1990 pa svoje svetovne aktivnosti koordinirajo iz sedeža v Coesfeldu.

Preberi več


Melag

KOMPETENCE V HIGIENI

Melag je družinsko podjetje, ki  nenehno fokusira svoja prizadevanja na izdelke za prakticiranje higiene od ustanovitve leta 1951.  Slednje srednje-velikemu podjetju dovoljuje, da  z visoko specializiranimi razvojnimi ekipami kontinuirano razvijajo svoje izdelke, ki so posledično vedno pripravljeni za trg po vodilnih mednarodnih standardih.

Preberi več


Nüve

LABORATORIJSKE IN STERELIZACIJSKE TEHNOLOGIJE

NÜVE je bil ustanovljen leta 1968 in je eno izmed najhitreje rastočih podjetij na področju proizvodnje laboratorijske ter sterilizacijske opreme, z nenehno rastočim naborom prvovrstnih produktov. Je vodilno podjetje na svojem izvornem trgu, od ustanovitve do danes se večina proizvodnje usmerja v izvoz v več kot 105 držav po svetu.

Preberi več


Renosem

PLAZMA STERELIZATORJI

Renosem je inovativni ponudnik nizko temperaturnih (LT) Plazma Sterilizatorjev, ki zagotavljajo preprečevanje infekcij in redukcijo mikrobov. Podjetje se osredotoča na razvoj različnih medicinskih naprav ob uporabi lastnih visoko-tehnoloških plazma aplikacij.

Nizko temperaturna plazma sterilizacija se hitro prebuja kot esencialna tehnologija, ki lahko sterilizira na vlago in temperaturo občutljive medicinske naprave, ki se uporabljajo v splošnih bolnišnicah, oddelkih centralne sterilizacije, ipd. Uporablja se v veterinarskih, dentalnih klinikah, kot tudi v biolaboratorijih in farmacevtski industriji širom po svetu.

Preberi več


Medicinska oprema

MEDICINSKA OPREMA ZA BOLNIŠNICE, AMBULANTE, ZDRAVSVENE DOMOVE,…

Oprema, tako iz lastne proizvodnje, kot oprema naših pogodbenih partnerjev iz EU, je v osnovi izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla AISI 304 in AISI 316, različno obdelanih vrst stekla, kerocka, laminiranih lesenih oblog in različnih plastičnih mas. Vse površine so gladke, primerne za čiščenje in vzdrževanje visokega standarda higiene. Robovi so zaokroženi, obdani z odbojniki. Vsi produkti so narejeni v standardnih dimenzijah in merah, vendar je večino produktov, mogoče izdelati tudi po željah in zahtevah naročnika, izven standardnih proporcev.

Preberi več