Erlab

filtracijske tehnologije in zaščita

Erlab je prepoznavno vodilno podjetje na področju filtracijskih tehnologij in zaščite laboratorijskega osebja od leta 1968. Od samega začetka se podjetje osredotoča na raziskave, oblikovanje, razvoj in izdelavo vzdržljivih varnostnih rešitev, s ciljem ponuditi uporabnikom najboljše rešitve v smislu zaščite pred inhalacijo kemikalij v laboratorijih.

Z svojo mednarodno prisotnostjo ter močnimi raziskovalnimi in razvojnimi aktivnostmi podjetje nudi napredne filtracijske tehnologije za  kemijsko, farmacevtsko, kozmetično in živilsko-predelovalno industrijo, kot seveda tudi medicinsko stroko in akademske trge.

Poleg varnosti kot prvotnega kriterija, pa podjetje Erlab nudi rešitve, ki so načrtovane na način, da omejujejo vpliv laboratorijev na okolje, hkrati pa aktivno podpira enega izmed najpomembnejših kriterijev v današnjem svetu – varčevanje z energijo.

Več o podjetju Erlab in produktih iz njihove prodajne linije si lahko ogledate  na spletni strani podjetja: https://www.erlab.com/ , za podrobne informacije, svetovanje, podporo, naročilo izdelkov in splošna povpraševanja,  pa nas prosimo kontaktirajte na tel.: +386 (0) 1 232-85-85 ali email info@medicotehnika.si 

 Vzorčna galerija Erlab opreme