Poleg klasičnih meritev in validacij ter spremljajočih servisnih storitev v Medico Tehniki d.o.o. izvajamo tudi programe redne kontrole, kjer na osnovi rezultatov validacij izberemo kritične elemente, ki jih je potrebno redno preverjati za namen potrditve stabilnosti opreme, posledično pa s pomočjo preverjenih metod kontroliranja sprememb zagotavljamo, da oprema in sistemi ostajajo v validiranem stanju.

Zahtevnejšim strankam, ki potrebujejo neprestan, 24h nadzor po novem nudimo tudi možnosti kontinuiranega monitoringa parametrov naprav, sklopov naprav in kritičnih sistemov, s čimer zagotavljamo 100 % nadzor naročnika nad parametri sistemov in njihovim delovanjem ter možnost takojšnjega obveščanja in intervencije v primeru odstopanj ali izpadov.

Dolgoletne izkušnje na terenu nam omogočajo prepoznavanje kritičnih elementov, s pomočjo vrhunske monitoring opreme in storitev, pa smo sedaj zmožni strankam ponuditi najvišjo mero zanesljivosti pri kontinuiranem delovanju opreme.

V Medico Tehniki d.o.o. se namreč zavedamo, da potrebujete le najboljše ter, da so že kratkoročni izpadi ali odstopanja opreme od predpisanih standardov lahko pogubni pri vrsti dejavnosti s katerimi se vsakodnevno srečujemo. V ta namen smo pripravljeni prevzeti odgovornost in s 24 urnim nadzorom najzahtevnejšim strankam omogočiti brezskrben spanec v vedenju, da vsa vaša oprema deluje brezhibno v vsakem trenutku.