AT-OS

dezinfekcijske tehnologije

AT-OS je visoko specializirano mednarodno podjetje za oblikovanje in proizvodnjo pralnih in dezinfekcijskih strojev za medicino, pohištva in opreme iz nerjavnih jekel za operacijske sobe in CSSD.  Z več kot 50 letnimi izkušnjami na mednarodnih trgih podjetje predstavlja trdno garancijo za profesionalnost izdelkov in inovativnost na področju. 

Podjetje se osredotoča izključno na segmente, ki zahtevajo brezhibne higienske standarde in je v prvi vrsti dobavitelj bolnišnicam, klinikam, zdravstvenim domovom, zobozdravstvenim ordinacijam in farmacevtski industriji.

 Kot zastopniki podjetja AT-OS smo dedicirani ohranjanju vrednot in vrhunske podpore podjeta na slovenskem tržišču, kjer v skladu z smernicami podjetja nudimo pozorno in strokovno poprodajno tehnično podporo in garancijo intervencije na mestu instalacije opreme, kadar je slednje potrebno. 

Več o podjetju AT-OS in produktih iz njihove prodajne linije si lahko preberete na spletni strani podjetja: https://www.at-os.com/ , za podrobne informacije, svetovanje, podporo, naročilo izdelkov in splošna povpraševanja,  pa nas prosimo kontaktirajte na tel.: +386 (0) 1 232-85-85 ali email info@medicotehnika.si

 
Vzorčna galerija AT-OS opreme