ARCTIKO

HLADILNA IN ZAMRZOVALNA TEHNIKA

Podjetje je februarja 2002 ustanovil g. Lars Ole Jensen, ki podjetje vodi še danes, ko ima podjetje tovarne na Danskem, v Evropi in Aziji, podružnico v ZDA in v Indiji.

Podjetje je v preteklih letih doživelo izjemno rast, saj je iz komajda 2 zaposlenih v letu 2004 zrastlo v podjetje ima danes 165 zaposlenih z dodatnega 20 zaposlenega pisarniškega osebja v glavni pisarni v Esbjergu na Danskem.

Arctiko je sedaj preko mreže distributorjev prisoten v več kot 100 državah po svetu.

Podjetje se ponaša s sloganom “umetnost preprostosti”, saj ustvarjajo razliko na trgu ne le s tehnologijo enega kompresorja, temveč predvsem z predanostjo ustvarjanja najboljšega tako za kupca, kot za okolje, saj podjetje proizvaja ene izmed energetsko najmanj zahtevnih zamrzovalnikov na svetu.

Več o podjetju Arctiko in produktih iz njihove prodajne linije si lahko preberete na spletni strani podjetja: https://www.arctiko.com/, za podrobne informacije, svetovanje, podporo, naročilo izdelkov in splošna povpraševanja,  pa nas prosimo kontaktirajte na tel.: +386 (0) 1 232-85-85 ali email info@medicotehnika.s