Hupfer

specialisti v logistiki sterilne opreme

 Hupfer že več kot 140 let proizvaja uporabnikom prijazne produkte in sisteme na mednarodnih trgih. Temelje podjetja je leta 1870 položil Julius Hupfer, podjetje pa se je takrat koncentriralo izključno na procesiranje žic. 

Podjetje je nenehno rastlo in se skozi desetletja uspešno specializiralo v treh večjih poslovnih področjih in sicer catering opremi, medicinski opremi in tehnologiji predelave žic. Mednarodni sprejem HUPFER® znamke je rezultiral v vzpostavitvi podružnic in agencij v več kot 20 državah po svetu, od 1990 pa svoje svetovne aktivnosti koordinirajo iz sedeža v Coesfeldu.

 HUPFER® poslovni model cilja na maksimiranje koristi za naročnika in je podlaga za mednarodni podjetniški uspeh posla podjeta, kjer mednarodna klientela že desetletja profitira iz dolgoročne predanosti najboljši performanci in razvoju, oblikovanju in izdelavi, ki v HUPFER® nasta v okolju visoke motivacije partnerjev, entuziazma in skupnega dela. 

Temeljno za uspeh podjetja je predvsem kompleksno specialistično znanje osebja, kjer z nenehnimi raziskavami in odzivi na tržne razmere, podjetje razvija visoko performančne in na uporabnike usmerjene produkte in sisteme na najvišji ravni.

Več o podjetju Hupfer in produktih iz njihove prodajne linije si lahko preberete na spletni strani podjetja: https://eng.hupfer.de/ , za podrobne informacije, svetovanje, podporo, naročilo izdelkov in splošna povpraševanja,  pa nas prosimo kontaktirajte na tel.: +386 (0) 1 232-85-85 ali email info@medicotehnika.si

 

 
Vzorčna galerija Hupfer opreme