hladilno zamrzovalna tehnika, sterilizatorji / dezinfekcijska oprema, priprava tehnološke vode, laminariji/digestoriji/biološke komore, ultrazvočne kopeli

Hladilno zamrzovalna tehnika

Nudimo vam hladilno zamrzovalno tehniko, izključno evropskih proizvajalcev, primerno tako za medicinske kot laboratorijske potrebe. Širok nabor proizvajalcev nam omogoča, da vam ponudimo rešitve ne glede na velikost zahtevanega volumna ali temperaturnega razpona (do -152°C). Vsi produkti v naši prodajni liniji ustrezajo vsem zadevnim standardom na področju in zadostijo vsem zakonskim zahtevam in normativom stroke.

Priprava tehnološke vode

Prevzemite kontrolo nad proizvodnimi procesi.

Nudimo vam vso potrebno opremo, ki jo potrebujete za samostojno pripravo demineralizirane vode za medicinske potrebe ali pa vam dobavimo in montiramo sisteme reversne osmoze ob zagotovljenem vzdrževanju za nemoteno delovanje.

Sterelizatorji/dezinfekcijska oprema

Zagotovite brezhibne higienske razmere.

Medico Tehnika d.o.o. strankam nudi vse potrebno za zagotavljanje popolne sterilizacije, vključujoč suhe in parne sterilizatorje, kot novost v ponudbi pa vam nudimo tudi plazma sterilizatorje, ki predstavljajo tehnološko najbolj dovršene sterilizatorje na trgu. Dodatno nudimo tudi linije profesionalnih pomivalnih strojev – dezinfektorjev in termodezinfektorjev v kombinaciji s profesionalnimi linijami čistilnih sredstev, proizvedenih posebej za potrebe medicinske stroke.

Laminariji/digestoriji/biološke komore

Zagotovljena varnost v vseh pogojih.

Produkti namenjeni vsem vrstam raziskav različnih vzorcev zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti in zaščite, kar dokazujejo številne reference za vse omenjene raziskovalne aparature, tako medicinskih kot laboratorijskih ustanov.

Ultrazvočne kopeli

ASonic – zanesljiva in učinkovita ultrazvočna tehnologija. Odstranjevanje nečistoč iz površine trdnih predmetov s kavitacijo. Hitro in učinkovito čiščenje za nizko ceno. Profesionalna, varna, preprosta uporaba za vse, ki zahtevajo brezhibne higienske standarde – bolnišnice, klinike, zdravstveni domovi, zobozdravstvene ordinacije in farmacevtska industrija.