Obiščite našo spletno trgovino z medicinskimi pripomočki za profesionalno in domačo rabo medicoshop.si

info@medicoshop.si

 

 

 

Spletna trgovina www.medicoshop.si zajema širok spekter izdelkov za profesionalno rabo, kjer ponujamo izključno izdelke priznanih znamk, kot so 3M™ Littmann®, All Source Screening, At-os, Atlas, Bollmann, Bosch, Braun; Welch Allyn, BTL, CFS, Cherokee, Choicemmed, Contec, CryoIQ, Dometic, Durasol, EDAN, Elektroničar in drugih.

Kot takšna je naša spletna trgovina izredno zanimiva za javne zavode, manjhna in večja podjetja, inštitute, laboratorije, zobozdravstvene ustanove, zdravstvene domove, tattoo & piercing shope, ter vse, ki želijo zagotoviti najvišjo raven dezinfekcije znotraj svojih prostorov oz. ordinacij, kjer je potrebna kakovostna in učinkovita dezinfekcija vode, diagnostična oprema in kjer so potrebni pripomočki za terapijo.

V naši trgovini najdete tudi celovit izbor izdelkov za osebno rabo. Ponujamo izključno izdelke priznanih znamk, kot so Promed, Medisana, Compressana, Mueller, Credo, Billy Boy, Ekolife, Flora, Gehwol, TePe, Anios, Martini spa, Planters, Brita, Esi, Pharmalife Research, Selfcheck, Edel White, Weleda, Tosama, Natures Aid, Ice Power, Waterpik, Philips, Corega in Apidonum.

Medicinski pripomočki zajemajo inhalatorje, merilnike krvnega tlaka, tehtnice, elektrostimulatorje, obrazne savne, pulzne oksimetre, pripomočke za pedikuro in manikuro, kompresijske nogavice, termometre, merilnike krvnega sladkorja ter rezervne dele in dodatno opremo.

Kategorija prve pomoči obsega obliže, povoje in gaze ter mrežice, izdelke za oskrbo opeklin, pripomočke za dezinfekcijo in pripravke za lajšanje bolečin.

Na področju osebne nege nudimo izdelke za nego telesa, obraza, lasišča, nog, rok, ustno higieno, depilacijo in epilacijo, intimno nego ter kondome in pripomočke za inkontinenco.

Znotraj kategorije dobro počutje nudimo vlažilce in čistilce zraka, izdelke za svetlobno in masažno terapijo, grelne blazine ter naprave za filtracijo vode.

Med prehrambene izdelke sodijo čaji, olja, prehranska dopolnila ter superhrana.

Izdelki za šport in rekreacijo obsegajo tehtnice, pripomočke za vadbo, masažno, hladilno in grelno terapijo, sledilnike aktivnosti, bandaže, opornice in ortoze.

Otroški program obsega dude, hranila za otroke, pripomočke za nego otroka in njegovih zobk, igrače, izdelke za mlade mamice, hrano in prehranska dopolnila za najmlajše, izdelke za previjanje, oblačila in slinčke.